WINTER

WINTER

Jeg ved ikke hvad I synes om tøjet, men min garderobe ville i hvert fald tage hjerteligt imod hver og en af disse items her til efterår og vinter.
Der er virkelig begyndt at blive koldere og koldere for hver dag der går, og regnen skyller ned over os hele tiden. Det er rigtig trist at se på, men tilgengæld ser bladene på træerne så smukke ud, med disse efterårsfarver der er kommet. Selvom noget af tøjet, nok stort set alt tøjet, også kan bruges om sommeren og foråret, ville jeg ikke have noget imod, hvis det smuttede forbi og hang i min garderobe vinteren over, hihi.

Hvad synes I om disse items?

2

 • Josephine

  Haha. Det ser fedt ud, og det ville jeg da også gerne lige modtage med posten. (-;

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sophie Reimers

   haha, ja ikke? Jeg synes det er vildt fedt. Ville gå helt amok, hvis jeg modtog det med posten, haha!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

WINTER